|Faqja kryesore|Rreth Nesh|Servis|Vendndodhja|Kontakt|

KENDE LOJRASH PAJISJE PER AMBIENTIN KENDE SPORTIVE LOJRA PLASTIKE SWINGS RRESHQITESE UJI INFLATABLE-TULLUMBACE KIDS PLAYGROUNDS

PAJISJE PER AMBIENTIN

Stacion autobusi

Stacion autobusi i tejdukshem

Tavoline e mbuluar me stola

Tavoline e mbuluar me stola

Kosh mbeturinash 40.333

Kosh mbeturinash druri

Gardh metalik dhe gardh druri 43.02 & 4304

Gardh metalik dhe gardh druri

Parking biqikletash

Parking per biqikletat

Gardh metalik dhe gardh druri

Gardh metalik dhe gardh druri

Stol metalik 40.06

Stol metalik

Stol metalik 40.07

Stol metalik me mbeshtete

Kosh mbeturinash 42.06

Kosh mbeturinash metalik i veshur me dru

Tavoline me stola 4702

Tavoline me 2 stola

Kosh mbeturinash 4202

Kosh mbeturinash metalik

Stol druri 40.01

Stol druri per ambjent te jashtem

Stol klasik 4013

Stol klasik

 

 
 

Faqja kryesore Rreth Nesh Servis Vendndodhja Kontakt

Copyright 2011 © buzeqeshja